Lietajúce hviezdy v roku 2020

Eva Jánošíková
Eva Jánošíková — Blog
3 min readJan 15, 2020

--

Technika lietajúcich hviezd je jednou z najpopulárnejších foriem Feng Shui pri plánovaní budov a zariaďovaní interiérov. Táto technika sa zaoberá kvalitou energie a jej vplyvu na ľudí a udalosti. Lietajúce hviezdy sa každý rok presunú na novú pozíciu, kde ostanú po celý rok do ďalšieho presunu. Tento presun je podľa Čínskeho kalendára 4. februára.

Každá hviezda má svoju vlastnosť, ktorá je priaznivá alebo nepriaznivá. Medzi priaznivé, šťastné sa radia hviezdy 8, 6, 1, 4. Medzi nepriaznivé, negatívne sa radia hviezdy 2, 3, 5, a 7. Hviezda 9 je ako na hojdačke a je ovplyvňovaná okolitými hviezdami. To znamená, že ak je napríklad hviezda 9 obklopená 7, 2, 3 alebo 5 jej kvalita bude negatívna. V roku 2020 sídlia priaznivé hviezdy v severovýchode, juhovýchode, juhozápade a severozápade. Negatívne hviezdy sídlia tento rok vo východe, juhu, severe a v strede/centre.

LIETAJÚCE HVIEZDY V ROKU 2020

Severovýchod — lietajúca hviezda 1, vodná hviezda víťazstva

Hviezda 1 prináša šťastie, múdrosť a úspech. Je považovaná za hviezdu šľachty a je predzvesťou dobrej reputácie. Táto hviezda je spojená s reprodukčným systémom, močovým mechúrom, obličkami, ušami a lymfatickým systémom. Avšak tento rok hviezda sídli v severovýchode, ktorému prislúcha prvok zeme a v spojení s prvkom vody nevytvárajú priaznivú energiu. Jej sila nebude tento rok taká priaznivá ako v iných palácoch.

Juh — lietajúca hviezda 2, čierna hviezda choroby

Táto hviezda so sebou prináša choroby a stres. Problémy môžu mať staršie a tehotné ženy. Hviezda 2 oslabuje tráviaci systém, žalúdok, slezinu a pankreas. Najlepšie ako sa týmto nepriaznivým vplyvom vyhnúť, je tráviť v južnej časti domu čo najmenej času. Ak túto hviezdu nechcete aktivovať, mali by ste v juhu eliminovať hluk, častý pohyb, zvuky a taktiež nepáliť oheň, ktorý by hviezdu 2 aktivoval. Hviezdu 2 oslabuje kov a symbol liečenia, napríklad bylinky v kovovom kvetináči.

Sever — konfliktná lietajúca hviezda 3

Hviezda 3 prináša so sebou súdne spory, ohováranie, stratu peňazí a napätie. Prvok dreva, ku ktorému sa táto hviezda priraďuje aktivuje voda, ktorej by sme sa mali v tomto roku v severe vyhnúť. Hviezda 3 ovplyvňuje pečeň, žlčník, nohy a ruky. Najväčší vplyv v rodine môžu pociťovať dospelí muži, najstarší syn alebo manžel. Vhodné sú doplnky predstavujúce kľud a pokoj. Pre oslabenie hviezdy sa použije prvok kovu.

Juhozápad — lietajúca hviezda 4, hviezda romantiky a vzdelania

Táto hviezda prináša podporu umenia a tvorivosti. Jej vplyv môžu pociťovať hlavne ľudia s GUA 9 a ľudia v znamení koňa. Drevená štvorka rozrušuje svojimi koreňmi zem, ktorá prináleží zemnému juhozápadnému palácu a preto sa prejavuje jej nepriaznivá sila.

Východ — lietajúca hviezda 5 ako žltá hviezda nešťastia

Je to hviezda, ktorá prináša smolu a problémy. Má zo všetkých hviezd najnepriaznivejšiu energiu. Prvok zeme so sebou prináša finančné straty, nehody a negatívnu energiu. Najlepšie, ako sa tejto hviezde a jej vplyvu vyhnúť, je nezdržiavať sa vo východnej časti domu/bytu. Ak to nie je možné, odstráňte z tejto oblasti predmety, ktoré môžu vyvolávať agresiu a vyhnite sa tu rekonštrukciám, prípadne veľkým stavebným zásahom. Veľký pozor si dajte na červené a žlté doplnky. Nevhodný je aj hlasný zvuk a ruch.

Juhovýchod — nebeská lietajúca hviezda 6

Táto lietajúca hviezda odráža silu a stav získaný tvrdou prácou. Prináša energiu výhry, kariérneho postupu. Jej silu môžu pocítiť ľudia narodení v znamení kôz a opíc a ľudia s GUA 2.

Stred — lietajúca hviezda 7 ako lúpežná hviezda

V roku 2O2O môže táto hviezda prinášať impulzívne emócie a tým spôsobovať spory v rodine. Spôsobuje neočakávané straty na majetku a krádeže. Ovplyvňuje dýchací systém, zuby a ústa. Najviac ovplyvnení môžu byť ľudia v znamení zajaca a ľudia s GUA 3. Kovový prvok tejto hviezdy oslabuje prvok vody a ohňa, avšak vzhľadom na to, že hviezda sídli tento rok v strede, použije sa na oslabenie oheň.

Severozápad — lietajúca hviezda 8, hviezda prosperity

8 je najbohatšia hviezda, ktorá prináša, slávu, hojnosť a prosperitu. Podporia ju kamene, minerály, hlina, keramika a zemité farby. Ak sa v severozápade nachádza hlavný vstup do vášho domu/bytu, môžete očakávať finančný prínos. Pod veľkým vplyvom tejto hviezdy sú ľudia s GUA 4 a ľudia v znamení hada a draka.

Západ — lietajúca hviezda 9, hviezda budúceho šťastia

Hviezda 9 prináša popularitu a slávu, ak je v aktívnej časti domu, môže tiež do rodiny priniesť slávnostné udalosti ako svadba a narodenie dieťaťa. Ovplyvňuje srdce, krv, tenké črevo a jazyk. Táto hviezda má schopnosť znásobiť vplyv okolitých hviezd.

Ak sa vám článok páčil podporte ho zdieľaním alebo dajte like na https://www.facebook.com/vietorvoda/.

Viac na stránke www.vietorvoda.sk.

--

--